O nama

Konak Sens Apartmani se nalaze na sremskoj strani Novog Sada - na putu prema Iriškom Vencu na izlazu iz Sremske Kamenice. Naša adresa je Slavujeva Ulica 31B, Sremska Kamenica! Oni koji ne poznaju grad Novi Sad, bolje će razumeti kada kažemo da se nalazimo na putu Novi Sad - Ruma, na desnoj strani toka reke Dunav. Od Glavne Autobuske i Železničke stanice udaljeni smo samo 15 minuta vožnje automobilom, a od centra grada , odnosno Hotela Putnik - samo 10 minuta.

Objekat se nalazi na mirnom mestu, u prijatnom ambijentu, okružen zelenilom, čistim vazduhom; daleko od smoga, gradske gužve i vreve.

Mesto je idealno za potpuni odmor i relaksaciju.

Pošto se Konak Sens nalazi u podnožju Fruške Gore, boravak kod nas možete iskoristiti za prijatne šetnje po Fruškoj Gori prema poznatim ovdašnjim destinacijama kao što su: Mošina Vila, Popovica, Stražilovo, Iriški Venac...

Apartmani su opremljeni sa po tri ležaja, frižiderom, televizorom, čajnom kuhinjom i zasebnim kupatilom.

U poluprečniku od 300 m od objekta nalaze se: Restoran, prodavnice, Pečenjara "Katun". U sklopu prenoćišta može da se organizuje i ishrana u Pečenjari "Katun". Tu je i autobuska stanica - sa koje za nekoliko minuta stižete do centra grada Novog Sada.

U sklopu objekta nalazi se veliki parking ukoliko dolazite sopstvenim prevozom. Ukoliko nemate sopstveni prevoz, postoji mogućnost organizacije.

Svi naši gosti imaju mogućnost besplatnog korišćenja interneta (Wi-fi).

Ukoliko vam treba pomoć na putu, možete ostvariti popust kod naših prijatelja ATLAS 24h.

Atlas Servis - 24h pomoć na putu

MapImage